Markt 26 - 2430 Vorst (Kempen)
Tel.: 013 67 67 02013 67 67 02
Contacteer ons!

Enkel op afspraak!


Powerstrips Laakdal

Kies voor een 100% natuurlijk kruidengeneesmiddel met PowerStrips!

Wat zijn de FG Xpress Powerstrips?

PowerStrips zijn pijnstillende pleisters op basis van Rode Koreaanse Ginseng en Fytoplankton die kunnen helpen bij symptomen als spataders, rode vlekken, acne, eczeem en andere huidziekten. PowerStrips kunnen chronische pijn verzachten. Jessy Cenens is met haar praktijk in Laakdal vanaf november 2015 erkend verdeler van het FG Xpress gamma.

Hoe werken Powerstrips?

De pleisters van Powerstrips bestaan uit een laag met een mengsel van gefermenteerde rode Koreaanse Ginseng. Ginseng wordt in Aziatische culturen gebruikt als een kruidengeneesmiddel. De plant is zeer gunstig tegen pijnbestrijding en heeft een positieve werking op het immuunsysteem. Ook zijn er anti-diabetische effecten vastgesteld en een positieve invloed op de lever en de bloeddruk. Ook klachten als vermoeidheid en stress kunnen verminderen met Ginseng. De binnenste laag bevat ook Fytoplankton. Dat bevat mineralen en vitaminen die gunstig zijn voor de huid en ook antibacteriële en desinfecterende werken tegen virussen, bacteriën en schimmels.

De buitenste laag van de PowerStrips bevat Germanium. Die laag komt niet in contact met de huid maar stuurt uitgestraalde lichaamswarmte terug in het lichaam. Hierdoor verhoogt de weefseltemperatuur en dat leidt tot een betere doorbloeding.

U kunt de pleisters steeds verkrijgen in de praktijk in Laakdal.

Contacteer Jessy Cenens wanneer u meer informatie wenst of uw powerstrips wenst te bestellen.