Markt 26 - 2430 Vorst (Kempen)
Tel.: 013 67 67 02013 67 67 02
Contacteer ons!

Enkel op afspraak!


Herbalife coach Laakdal

Op weg naar een gezonder leven met Herbalife!

Wat is Herbalife?

Herbalife is een internationaal voedingsbedrijf dat al sinds 1980 kwaliteitsvolle producten ontwikkelt om mensen te helpen in het streven naar een gezondere levensstijl. De producten voor voeding, gewichtsbeheersing, energie, sport en persoonlijke verzorging zijn exclusief verkrijgbaar via Onafhankelijke Herbalife Members in meer dan 90 landen ter wereld. Herbalife sponsort meer dan 250 professionele atleten, teams en evenementen van wereldklasse. Onder meer de wereldberoemde voetballer Cristiano Ronaldo wordt gesponsord door Herbalife.

Uw persoonlijke Herbalife coach

Via een Herbalife coach, een gebalanceerd productaanbod en een hele Herbalife community werkt u aan een gezonder en actiever leven. Jessy Cenens is uw persoonlijke coach in Laakdal en staat u bij met gericht voedings- en bewegingsadvies op basis van een body scan die uw gezondheidstoestand in kaart brengt en opvolgt.

Heeft u interesse in een aangepast programma dat u op weg helpt naar een gezonde en actieve levensstijl? Neem dan zeker contact op. Jessy nodigt u graag uit in de praktijk in Laakdal.