Markt 26 - 2430 Vorst (Kempen)
Tel.: 013 67 67 02013 67 67 02
Contacteer ons!

Enkel op afspraak!


Andullatietherapie Laakdal

Efficiënte behandeling tegen uiteenlopende pijnklachten!

Andullatietherapie op basis van infrarood en trillingen

Andullatietherapie is een moderne methode om pijn te bestrijden. U hoeft er geen geneesmiddelen voor in te nemen of een chirurgische ingreep voor te ondergaan. Andullatie werkt bij mensen met chronische pijnklachten (rugklachten, spanningsproblemen, arthrose, reuma, etc.), maar ook bij sporters die moeten herstellen van zware inspanningen en voor klachten als osteoporose, pijnlijke gewrichten of spieren en neurologische aandoeningen. De behandeling bij Jessy Cenens in de praktijk in Laakdal is met een toestel dat via infrarode straling en pulserende trillingen de pijn gaat verlichten.

Duurtijd en kostprijs

Een andullatiebehandeling duurt in totaal zo’n 15 à 30 minuten. Tijdens de behandeling ervaart u zowel warmte via infrarode straling, als pulserende, ontspannende trillingen in het lichaam. De behandeling verloopt volledig pijnloos. De kostprijs van een andullatietherapie is 10 euro voor een half uur.

Meer weten over de andullatiebehandeling? Wenst u een afspraak in de praktijk in Laakdal? Neem dan zeker even contact op.